Mai napra

A nő élete végtelen méltóság, rangja mérhetetlen, lehetőségei korlátlanok, szerepe Isteni. Ő tölti be annak a szerepét, aki az életet teremti, fenntartja és támogatja.
Ő a középpont, ahonnan a nyugalom sugárzik. A mai gyorsan változó világban tekintete átjárja a messzi valóságot, azt a valóságot, melyet változás nem érint.

A nő a teremtés csúcsán áll. Ez a helye és dharmája és ezt soha nem szabad elveszítenie, mert ha elveszíti, háborúk, szenvedések és kegyetlenségek lesznek-mert Ő ellentéte mindezeknek. A nő idegrendszere természeténél fogva finomabb, gyengédebb. Ő érzi meg először a jót, a tisztát, a szépet, az istenit. A férfi természete valamivel durvább. Az a dolga, hogy a világgal foglalkozzon, ezért képesnek kell lennie bánni a stresszekkel.
A nő az egyensúly-a Természet minden egyensúlya. Minden stresszt befogad a férjétől, a gyerekeitől és nem adja őket tovább- nem szabad őket továbbadnia. Az édesanya ölében a gyógyulás, Ő gyógyítja a gyermeki lelket. Az Ő szerepe, hogy gondoskodjon róla, hogy az ember a magasabb tudatállapot(ok) felé haladjon. Az édesanya szeretete, mely minden női kézből árad, az Istenanya. Mindig maradjatok hölgyek!
(Maharishi Mahesh Yogi)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok