Szeretet koldusai - Szűzkurvák

„A nők kurvák, és ezt a legkomolyabban mondom. Mindegyiknek a másik férje kell”- mondta a sokat látott szépészeti szakember, amint épp az arcomat masszírozta. – „Ha tudná miket hallok, mindkét oldalról. Mondják itt a feleségek és mondják a kurvák is.” 

A férfiak szerint vannak aztán a büdös kurvák, akik mindenkivel és  a puzséri értelmezésében a szűzkurvák, akik mindenkivel, csak vele nem.

Régi és nagy kedvencem Puzsér Róbert. Anno a megboldogult Radio Cafen szoktam hallgatni A Hét Mesterlövésze sorozatát, melyben az általa  rangsorolt  TOP 100 legjobb filmet  mutatta be.  Nagyon szerettem a műsort, ritka  gyöngyszemekre hívta fel a figyelmet szolidnak nem mondható műelemzéssel egybekötve. Egy dolog volt borzalmas, a hangszíne és ahogy hadart.  Így örömmel láttam viszont a képernyőn immáron önjelölt sztárok kritikusaként. Lehet szidni, de ki mondja meg, ha nem egy kritikus.

A nőnapi blogbejegyzése viszont mindent és mindenkit visz. Igencsak görbe tükröt tart elénk az a írás, melyben a szűzkurvák ellen száll hadba.

Eszembe jutott, hogy hallottam már én is férfipanaszt eme nőtípusról. Azokról a csajokról, akik vagy vannak egyfajta kapcsolatban  vagy nem, mégis előszeretettel vadásznak nemes vadakra.

Ez alatt a már korábban ecsetelt típust értem, azt  a férfit, aki magas pozícióban van vagy jól menő vállalkozása van, ergó  befolyásos és van pénze. A barátnő, menyasszony vagy feleség nem számít.  Nem számít, mert  a szűzkurva csak a helyzeti előnyre akarja a pasi hasznát venni, csak a kapcsolatai, a szürkeállománya kell, az is  csak addig, amíg a  lányka rozzant vagy be nem indult karrierjét a megfelelő pályára  nem teszi. 

Szó sincs szexről, neki a pasi nem arra kell.
Arra ott van barátja, akivel az ágyát megosztja. Ezért betegesen fél, nehogy lebukjon.

A mecénás mehet érte autóval, ebédeltetheti, kávéztathatja, vehet neki mindenféle csecsebecsét,  de hozzá már nem érhet. Ez persze tetszik egy ideig a pasinak, végre egy nő, akit lehet ostromolni, akit meg kell hódítani.

A nő mindent bedob: van itt beígért  csoki, cukor, nyalóka, smár – lehetőleg szigorúan chaten, ugyanis, ha  a kanegér kellőképpen beindul vagy a csaj barátja váratlanul  megérkezik pikk-pakk ki lehessen szállni, repke csókot dobva a cybertérbe.  Pasink pedig ott áll letolt gatyával a csalitosban.

Amikor a pasi már türelmetlenül kéri jussát, a nő érdekes módon sosem ér rá, viszont szende pillarebegtetés közben kicsikarja az újabb beajánlást ahhoz a nagyon jól menő céghez, a megüresedett   állásra. 

Aztán sértődve elillan, ha megtudja, hogy a feleség szagot fogott. Merthogy a hátország, az őt eltartó „marhával” mégiscsak  számít (főként, ha tartósan munkanélküli), másrészről, milyen ciki egy olyan fickóval kavarni, aki lebukik az asszony előtt.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok