Chica latina

Egész úton a hazafelé a Tilos Rádiót hallgattam, melyben egy lány és két fiú beszélgetett, mégpedig a meleg büszkeség napja, pontosabban betiltása apropóján. Kiderült a srácok melegek, s rendszeresen részt vesznek a felvonuláson hol szervezőként, hol pedig felvonulóként.

Ekkor került szóba a riói karnevál, melyen nemhogy megbotránkoznának a lengének sem mondható falatnyi bikinik láttán, de még büszkék is rá. Ezzel szemben anno a Budapest Parádé kamionjait követően elhangzott a szinglihorda, s más egyéb cifra kifejezés is. És a politikus valszeg nem látta Kovi “szopnék” feliratú polóban vonagló lányait. 

Évekkel ezelőtt kaptam egy ppt-t az “igazi” riói karneválról. Megtudtam, hogy miért is rázzák annyit a feneküket a carioca lányok, s mi minden is történik az afterpartykon. A képeken egy fekete bombázó szerepelt, akin a magassarkúját kivéve már más ruha nem volt. Brazil divat szerint mini cickóval és hatalmas tökéletes félgömböt formáló  fenékkel megáldott leányzó szemmel láthatóan nagyon élvezte a test nyújtotta örömöket. Nem csodálom, hogy  ismerőseim ódákat zengtek, hogy nekik ilyen csaj kéne. A nőből sütött a szexualitás, ami mentes volt mindennemű megjátszástól, kamerának szóló pozőrködéstől. Nyíltan  bevállalta, hogy most azon van hogy NEKI nagyon jó legyen. 


Később valamelyik tvcsatorna sorozatát volt szerencsém elcsípni, mely a latin-amerikai országok szexualitását volt hivatott bemutatni. Hétköznapi lányokat, fiúkat kérdeztek meg az ismerkedésről, szexről, szerelemről, miközben a testükhöz való viszonyuk, egészséges önbizalmuk is megnyilatkozott.

Ekkor nyilvánvalóvá vált a európai és  latin kultúra közötti különbség. Ami itt tabu, az ott szinte kötelező.  És mindent csak lazán!

Európai csajok mással sem foglalkozunk, minthogy elég szép, elég sima, elég nagy, elég feszes, elég szűk. Mert mindenhonnan a tökéletesre retusált cimlaplányok, vagy irreális idomokkal rendelkező centerfoldok néznek le.

Ezzel szemben a brazilok imádják és élvezik testüket. Ha nem találják tökéletesnek, fogják magukat és megcsináltatják. Egy magára valamit is adó család minden nőtagja rendszeresen plasztikáztat, anyunak lifting, lánynak popsiimplantátum.

A szép carioca lány így már büszkén feszít  pertlinek sem nevezhető bikinéjében a Copacabanan, Corcovadó széttárt karjai árnyékában.


De nemcsak a latinok, hanem az afrikai csajok is mentesek az európai szépségideáltól. Pontosabban annak énromboló hatásától:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok