Szeretet koldusai - Ártatlan élvezkedés


Visszatérve Puzsér-bloghoz, valami nagyon fáj nekik. Az, hogy a hölgy nem adta meg magát.
Vagy mert a szűzkurva  a fentebb  ecsetelt haszonleső kategóriájába tartozik, vagy mert csak egyszerűen csak szeret flörtölni.
Ez nem kaland számára, kapcsolat meg végképp nem, hanem mindössze egy kis ártatlan élvezkedés. Múló bolondéria, a pillanat mulandóságának röpke öröme.
Köszöni szépen jól elvan a kapcsolatában, vagy anélkül, s nem is vágyik sem testi,  sem  szeretői, plátói viszonyra meg végképp. Semmit sem akar a dicső lovagtól a lelkesedésén kívül.
Magyarán bókvadász. 
Lehet, hogy valaha ő volt az osztály rút kiskacsája, akiből szép és vonzó nő lett. De ezt  ő még mindig nem hiszi igazán el. Persze, látja magát a tükörben, de a lelke mélyén ott a félelem: nem vagyok elég jó. Ezért kell a folytonos megerősítés, hogy lám, “neki és neki és neki is bejövök, minden ujjamra jutna egy pasi, ha éppen neked nem lennék elég jó drágám.” 
Ez egyfajta zsarolás, a partner sakkban tartása és persze egy állandó önigazolás.
Az is lehet, hogy szó sincs önigazolásról, bizonyításról vagy a féltékenység mesterséges szinten tartásáról.
Lehet, hogy szűzkurvánk egyszerűen már nem akar játszani. 
Nem folyamodik manírhoz, úgy gondolja, kimondja, amit gondol. 
Ettől persze a pasi megbokrosodik, hisz egy magát kellető nőhöz szoktak, nem pedig egy olyanhoz, aki nyíltan bekérdez az ötvenhatodik béna célzás után: “megdugnál, mi?” A folytatásból persze kiderül, hogy nem lesz hozzá kedve sem most,  sem máskor, és mindettől függetlenül viszont nagyon jól érezte magát az elmúlt egy órában kávéját szürcsölve.
Hát ez igazán bosszantó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok