Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

A mellrákról


Október 28. a Rózsaszín séta napja, mely délután 3 órakor indul a Sofitel előtt.

Nagyszerű a gondolat, hogy hívjuk fel minél több nő figyelmét a mellrák nagyon is valóságos létezésére. Hívjuk fel a figyelmüket, hogy menjenek szűrővizsgálatokra. 

Legfőbb mondandó mégis az, hogy vigyázzunk magunkra, egymásra.  Hozzátenném: ne vegyük komolyan a média ijesztgetését, s mégkevésbé  gondolatainkat vagy ahogyan Buddha mondja, zavaró érzelmeinket.

Nézzük meg a mellrák lényegét bio-logikusan!

Ez az, amiről Új Medicinán kívül senki sem beszél!
Csak az ijesztgetés megy.

A mell, a mellek a nőiség és az anyaság legfőbb szimbóluma. Két tápláló halom, melyen egyaránt megnyugvást talál a gyermek és a kedves, mindenki, aki a nőnek fontos.
A mell táplál: tejjel, öleléssel, illattal, a puhaságával.  A világ érzelmi középpontja. 

Mi történik, 
ha a baba éhes? Mellre vesszük.
ha a kisgyermekünk sír? Mellükhöz húzzuk.
ha kedvesünk “elanyátlanodott” vagy éppen csak kedveskedni szeretnénk neki? Keblünkre öleljük.

S mi történik, ha valami nagy bánat ér? Mellre szívjuk, mellre vesszük....

A németben a szoptatást “stillen” ige jelöli, mely egyarát jelenti a meg/lenyugtatást, csendesítést is. 

S mi a nő legfontosabb területe, territoriuma? 
Igen, az otthona, a kis fészke

Új Medicinában beszélünk a tejmirigyek (mezodermális csíralemez, a kisagy által vezérelt) valamint a tejvezetékek (ektodermális csíralemez, az agy kéregállománya által vezérelt) elváltozásáról.
A mellrákos elváltozások 80%-a tejvezeték, míg 20%-a tejmirigy típusú elváltozás. 

Mindkettőben a közös pont az otthon/fészek konfliktus.

Tejmirigyek esetében gondozási, aggodalmi konfliktusról beszélhetünk, mely lehet anya/gyermek és partner vonatkozású egyaránt.
Félek, hogy nem tudom ellátni
Nem tudok a kedvére tenni
Aggódom érte

A konfliktusakítv szakaszban - azaz amíg aggodás, gondozási problémák fennállnak-, a tejmirigyek sejtszaporodása figyelhető meg: több mirigy több (jó minőségű) tej, így a gondozott jobban ellátható, lecsitítható. 
A sejtburjánzást adenoidkarciómának is nevezik. 
Jobb kezes nőnél jobb odali mell partner vonatkozású:
pl. Egy hölgy férje balesetben lebénult, s a hölgy aggódott a férjéért. Olyan példa is akadt, hogy a férjével volt heves otthoni (fészek) konfliktusa.

Jobb kezes nőnél bal mell anya/gyermek vonatkozású:
pl. egy hölgy gyermeke balesetet szenvedett, kómában volt, az anya értelemszerűen sokat aggódott érte. 
De a hölgy aggódhat unokáért, a kiskutyájáért, közvetlen beosztottjaiért (akiket saját “lányainak” érez), egyszóval azokért, akik felett “anyáskodhat”. 

Bal kezes nőknél fordítva van: azaz bal mell a partner/kiterjeszett fészek, míg jobb mell az anya/gyermek közvetlen fészek.

Tejvezetékek 
Elválasztási, elhatárolódási, kommunikációs konfliktus  a fészekben, képtelenség a szeretet kimutatására.

Félek, hogy elhidegül a kapcsolatunk...elhagy a kedvesem ... és már nem ölelhetem keblemre...
Félek, hogy elszakad tőlem a gyerekem.... 
Fel nem tudom fogni, hogyan viselkedhet velem így a gyerekem, amikor én a lelkemet kitettem érte....miért gyűlöl?!

Mivel a tejvezetékek a  nagyagy kéregállományának hatáskörébe tartoznak, így a konfliktuskatív szakaszban a tejvezetékek fekélyesedése  történik, ami nem jár fájdalommal. A fekélyesedés során azonban a tejvezetékek hossza  rövidül, emiatt  a mell felszínén horpadások jelennek meg. Ezt nevezték korábban horpadásos sorvadásnak. Minél hosszabb a konfliktus, annál erőteljesebb a zsugorodás mértéke is.

A konfliktus megoldásával megkezdődik a fekélyesedett szövetek helyreállítása. Ennek követleztében a tejvezeték begyullad, elzáródik, a helyreállító folyadék így nem tud elfolyni, hanem feltorlódik a tejvezetékben. Ez hivják intraduktális cisztának.   Az is előfordul, hogy ez a vizenyő beszűrödik a környező szövetekbe (régi elnevezése: invazív rákos növekedés).

Hogyan tudjuk elejét venni a mellet érintő elváltozásoknak?
1. nem hisszük el a média ijesztgetéseit....pl. 10 nőből 8 hajlamos a mellrákra.
Már hogyne lenne az, ha van számára felfoghatatlan fészkét érintő, aggodalmi-gondozási konfliktusa, és ezt nem tudja megoldani?

2. Konfliktus mielőbbi feloldása, pl. EFT-vel, Négy kérdéssel, UI-val . E két utóbbi nemcsak, hogy feloldja, de elejét is veszi az újabbaknak. És ez az igazi cél. 










Megjegyzések

  1. Nagyon tetszett a cikk!Fontos megjegyeznem,hogy a séta a mellrákért rendezvényt a gyógyszerlobbi támogatja,s ezért nem nyitottak a valós megoldások leírására,tanítására,a félelmek keltése helyett azok oszlatására!Valamilyen módon a fenti cikket kellene terjeszteni,hogy aki nyitott az eltaláljon a helyes útra!
    Dr Gelléri Julianna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Julika!
      Feltettem a bejegyzést mind Marie Claire, mind a Séta FB oldalára-nem törölték, ez már haladás.
      Ismerem a rózsaszín séta kialakulásának hátterét, tudom is melyik gyógyszergyár használta fel az alkalmat nevén esett csorba lemosására.
      Igen, ez a CSR eredeti háttere - de az egy másik bejegyzés lesz.

      Törlés
    2. Kedves Helga és Júlia.

      Bevallom nagyon zavar ez a mondat: "Fontos megjegyeznem,hogy a séta a mellrákért rendezvényt a gyógyszerlobbi támogatja,s ezért nem nyitottak a valós megoldások leírására,tanítására,a félelmek keltése helyett azok oszlatására!"

      11 éve dolgozom az Egészség Hídja Összefogás partnereként azon, hogy minél több nő részt vegyen az államilag finanszírozott szűrésen és emellett folyamatosan kommunikáljuk az önvizsgálat, valamint általában az egészséges életmód fontosságát a betegségek (nem csak a mellrák!) megelőzésében.

      Nem tudom és nem is számít, melyik gyógyszergyárra gondoltatok, de nagyon aggasztó, amikor véleményformáló emberek pusztán előítéletektől vezérelve közzétesznek ilyesmit. Semmi sem csak fekete vagy fehér...

      Az Összefogás egy kommunikációs csatorna, és mint látjátok, ez az üzenet is elfér rajta, pedig szemben áll a jelenleg általánosan elfogadott tudományos nézettel (noha ez van közelebb a valósághoz az én meggyőződésem szerint is). Valóban cégek támogatásából tartja fenn magát, de ettől még a fenti állítások nem állják meg a helyüket.

      Az elsődleges cél pontosan a félelem eloszlatása, mert az idejében felismert mellrák gyógyítható (a legtöbb ember által jelenleg elfogadott orvostudományi módszerekkel is), tehát jobb időben megtudni, mint az esetleges negatív eredménytől félve el sem menni szűrésre. Ugyanakkor mindent megteszünk annak tudatosítására, hogy az egyén egészségét legnagyobb részben saját döntései, életmódja befolyásolják.

      „Ne mástól várjuk a segítséget! Tegyünk magunkért, vegyük a saját kezünkbe az életünket és az egészségünket, és vegyünk igénybe azokat a lehetőségeket, amelyeket az intézmények biztosítanak számunkra egészségünk megőrzése érdekében” – emelte ki Ungár Anikó, aki több éve a kampány arca. (Ez most hétvégi idézet)

      Nem kívánom alábecsülni azt a munkát, amit Helga végez, de tisztelettel kérem, Ti se becsüljétek alá másokét.

      Az elmúlt 10 évben 38%-ról 46%-ra növekedett országosan a szűrésen résztvevők aránya (de pl. most hogy a pontos számot kerestem azt is láttam, hogy Székesfehérváron, ahol 4 éve sétálnak így októberben, mára 69% a részvétel) és úgy gondolom, hogy ez legalább részben ennek az országos kampánynak is köszönhető.

      Sipos Gabriella

      Törlés
    3. Kedves Gabriella!

      "...aggasztó, amikor véleményformáló emberek pusztán előítéletektől vezérelve közzétesznek ilyesmit."

      Sajnos Dr. Gelléri Julianna nem előítélet, hanem saját, személyes és orvos kollégája még csak nem is egyszeri, kifejezetten negatív TAPASZTALATA (valós sérelme) alapján vonta le a következtetését.

      Természetesen, ez nem jelenti azt, hogy a szervezők és a partnerek között ne lenne nyitott ember, de én maximálisan meg tudom érteni mindazokat, akik több sikertelen próbálkozás után belefáradnak az együttműködési lehetőségek keresésébe és minden tiszteletem Helgáé, aki a sorozatos kudarcok ellenére is tájékoztatott Titeket (is) egy ALAPJAIBAN más - elsőre szokatlan - szemléletről, megközelítésről.

      Személy szerint Te, mennyire lennél nyitott erre? Meghallgatnál pl. egy másfél-két órás előadást a megbetegedések (beleértve a mellrák) matematikailag (és nem statisztikailag) kiszámítható rendszeréről?

      Válaszodat előre is köszönöm.

      Üdvözlettel,
      Vajai M. Vadvirág

      Törlés
    4. Kedves Gabriella,

      örülök, hogy lelkes vagy és hiszel benne. Nem vonom kétségbe, hogy sok nőnek adtatok erőt a talpraállásban. Olyan nőknek, akiket amputáltak, kemóztak vagy sugaraztak.

      Olyan nőknek, akiknek nem volt más választásuk, mert nem tudták, hogy van választásuk, s ezt tőletek sem tudhatták meg.
      És mi a választásra helyezzük a hangsúlyt. Ezért is keresett benneteket Gelléri doktornő és orvostársa.
      S most, ezért tettem fel a FB üzenőfalatokra is a cikket, hogy minden hölgy tudja meg, hogy van választása és a mellrák túlélhető roncsolás nélkül is.


      Játsszunk el a gondolattal, mit mondasz, ha így megyek hozzád:

      Gabi, 35 éves vagyok
      van egy 3 éves lányom, akit
      25 hónapig szoptattam.
      Csak természetese dezodorokat használok, mint Hauscha és Lush.
      Kényelmes melltartókat hordok, amikor kell, de hagyom a kebleimet "szabadon flangálni" is.
      Családomban sem anyai, sem apa ágon nem volt mellrákos.
      Most, 35 évesen itt a bal mellemben találtak valamit.
      Voltam ultrahangon és mammográfián is.
      Most azt akarják, hogy menjek biopsziára.
      Mit tegyek?
      Van remény?
      Ti, mint elsőszámú fórum, mit tudtok nekem mondani?


      Köszönettel

      Helga

      Törlés
  2. Kedves Helga!

    Van egy kis elírás, amit javítanod kellene:
    "A mellrákos elváltozások 80%-a tejvezeték, míg 20%-a tejvezeték típusú elváltozás."

    Mind a kétszer tejvezetéket írtál. A második az (20%-a) tejmirigy típusú elváltozás.

    A konfliktus feloldásához említesz négy kérdést és az UI-t. Leírnád, hogy mik ezek?

    Köszönöm: Ervin

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Ervin, javítottam.
    Négy kérdésről Oravecz Anditól olvashatsz és tanulhatsz bővebben:
    http://onmunka.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  4. A környezetemben több esetet ismertem meg, és mindegyik igazólja a GNM állításait. A gyógyulás kulcskérdése a konfliktus felismerés és feloldás. Erre két kiváló módszert ismerek. Az egyik a Belső utazás, amely igen hatásos lélekméregtelenítő eszköz és a Transzformáció, amely a feltett kérdéseinkre segít a választ megtalálni.

    Bővebb információért bátran keressetek meg.

    scheiling.agoston@gmail.com

    VálaszTörlés
  5. Kedves Helga,
    szamomra az UI ismeretlen...vagy legalabbis igy leroviditve.
    Hol talalok errol tobb informaciot?
    Koszonettel,
    Aliz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alíz,

      Négy kérdésről és UI-ról Oravecz Anditól olvashatsz és tanulhatsz bővebben:
      http://onmunka.blogspot.hu/

      Törlés
  6. Kedves Helga, köszönjük szépen a cikket! Remélhetőleg ez a szemlélet minél hamarabb elterjed.

    Egyetlen javaslatom lenne, ami segíthetné, hogy szélesebb körben olvassák ezeket az írásokat, amennyiben ezek valóban a nagyközönségnek szólnak: a rövidítések ilyen gyakori használata (magyarázat nélkül) igencsak gátolja a megértést.

    Csak ebben az egyetlen írásban és a hozzászólásokban öttel találkozhatunk:
    UI, EFT, CSR, FB, GNM
    Nyilván vannak köztük olyanok, amiket ismerek, de ha szeretném a többit is megtudni, akkor kénytelen vagyok a Google-hoz fordulni.

    Amire az olvasók legnagyobb részének nincs ideje - így aztán kétséges, hogy a következő cikkekhez milyen lelkesedéssel fognak visszajönni.

    Tettem egy próbát: mivel a GNM-nek saját címkéje van a blogban, megnéztem a hozzá tartozó bejegyzéseket - EGYIK sem definiálja, mi az!

    Az UI-re már ketten is rákérdeztek, én lennék most a harmadik. Nem lenne egyszerűbb a kérdésekre válaszolva ideírni, hogy mely szavak rövidítése, aztán - ha valaki bővebben kíváncsi rá, utánakereshet a megadott linken? (Ahol egyébként további kutatómunkába telik megtalálni...)

    Még egyszerűbb és hatékonyabb lenne, sokkal kevésbé időt rabló mindenki számára: közvetlen linket használni a rövidítésekhez, ahol KONKRÉT magyarázatuk található.

    Köszönettel,
    Andrea

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andi!

      Köszönöm az észrevételeket. Voilá: http://utam-myway.blogspot.hu/2012/10/fogalomtar.html

      A FB= Facebook
      CSR= Corporate Social Responsibility, azaz vállalatok társadalmi felelősségvállalása

      Szép estét
      H

      Törlés
  7. Czotterné Ivády Zsuzsanna2012. október 30. 21:50

    Kedves Mindenki!

    Érdeklődve és örömmel olvastam a cikket és a kommenteket is.
    Nos, május végén, egy szokásos mammográfián kínáltak meg azzal, hogy van egy áttétes mellrákom (merthogy a bal hónom alatt is mutatott az ultrahang egy 2 cm körüli megnagyobbodott nyirokcsomót). Így, azonnal, szemtől, szembe. Nem vagyok egy gyáva kislány, néhány dolgon keresztülmentem már az elmúlt 58 évben és nem is szoktam elhagyni magam, de akkor úgy érzetem, hogy na, akkor ennyi volt. Nem is tudtam mást kinyöszörögni hirtelen, mint azt, hogy akkor időszerű abbahagynom az acai berry szedését fogyókúra céljából...mindjárt vettek is vastag tűs biopsziát, hármat a biztonság kedvéért. Aztán beindult a gépezet, onkológiai szakrendelés, vérvétel, beutaló hasi és mellkas CT-re, csontizotópvizsgálatra. Minden eredmény jó volt, ill. a szövettan azt mondta, intenzív jelölődés volt a C-ebB-2 elleni savóval. Megnéztem, mi az, hát a madár leukózis vírushoz van köze. Ki tudja, nekem mi közöm van ehhez? Egy gyógyszerkutató azt mondta, ne foglalkozzak vele, hülyeség. Az onkológus orvosnő elsősorban azt tartotta fontosnak elmondani, nehogy pénzt adjak ki holmi sarlatán dolgokra, anélkül is nagyon sokba fog nekem kerülni ez a betegség (az ingyenes egészségügyben). Onkoteamra küldtek hangsúlyozva, hogy a daganatom rendkívül agresszív és nagyon gyorsan terjed. Hogy miből gondolják az áttétet, ha a nyirokmirigyből (szerencsére) nem vettek mintát, ezt a kérdést nem is értették, az áttét egy automatizmus ez esetben...Elmondom, hogyan zajlik egy onkoteam Nagykanizsán. Kap az ember egy időpontot fél 3-ra. Keresi, hova van kiírva, sehova nincs. Érdeklődik, jól végignézik, na itt egy új rákos, majd megmondják, az van kiírva, hogy demonstrációs terem. Ott van pont a WC mellett, leülni nincs hova, így álldogálunk. Közben sajnáljuk messzebb a folyosón a diabetesz előtt üldögélőket, nem fogynak az emberek, hol lehet a doki? Aztán kínunkban beszélgetünk, mert már hármomnegyed 3 és még nem történt semmi..kiderül, kettőre is vannak vagy hárman és így tovább.Aztán kiderül, a diabetesz előtt ülők is ide várnak, csak ők már gyakorlottak, ismerik az ügymenetet. Aztán fél 4 körül szólítják az elsőt. Utána már megy ütemesen, egy rákos kb.3 perc. Bekerülök. Velem szemben 3 csinos nő, ők az onkológusok, köztük az én ijesztegetőm is, de nincs ott a sebész orvosnő, akivel már az elején beszéltem, akit ismerek régóta és az egyetlen, akiben bíztam(azóta sem kérdezte meg, miért nem kellett megműtenie). Az ajtó belső oldalán állunk egymással szemben. Ők kedvesen mosolyogva mondják, hogy nagyon agresszív és gyorsan terjedő daganatom van, ezért indulóban kapok 4 nagyszerű kemót (csak nekem összeállítva!), 3 hetenként Zalaegerszegen, majd megműtenek, aztán sugár (majd meghalunk, persze nem mellrákban, tehát jó marad a statisztika-gondolom én). Menjek a szakrendelésre, felírják a parókát receptre, útikülségtérítés papírt is kapok. Megkérdem, ha annyira gyorsan terjed, van idő 3 hetente 4 kemora? Nem is értik. Mondom, van nekem ismerősöm, barátom, aki mindezek nélkül is meggyógyult. Ezt mégúgy sem értik. Erre mondja az én kedvenc doktornőm, ja, hát ha ez csak így menne, akkor ők csak kötögetnének a sok
    szabadidejükben...(én örülnék neki)

    VálaszTörlés
  8. Czotterné Ivády Zsuzsanna2012. október 30. 21:51

    ...folytatás

    Kitámolygunk onnan, már ment is a következő halálraítélt. Rövid idő múlva találkozunk egy kedves régi ismerőssel, aki a tőlem fiatalabb, masszív, sportoló, kemény feleségét, 3 fiú anyját februárban temette el. Pontosan ugyanígy zajlódott minden, csak ő végigcsinálta a kezeléseket. Különbség csak annyi volt, hogy a beígért 4 kemoból 8 lett-bár az utolsót az asszisztensnő már nem akarta beadni. Természetesen nem mellrákban halt meg, hanem csontrákban. Azt mondta, ha még egyszer kezdhetnék, sohasem engedné meg, pedig istenfélő családként megbékéltek a halállal. No ekkor gondoltam úgy, bármi is lesz a vége, én ebből a kemo-műtét-sugár-kemo-meghalunk körforgásból mindenképpen kilépek. Másnap egy természetgyógyásznál, Baranyai Lászlónál voltam Jászkarajenőn, aki a mai napig a legfőbb referencia számomra, miután már két rákból gyógyította ki saját magát. Tőle hallottam először az új medicínáról, ezen belül Dr. Molnár György főorvos úrról. Amit tudtam meghallgattam, utánajártam, beszereztem. Még egyszer elmentem a szakrendelésre, megmondani, hogy tisztelettel, de kilépek ebből a rendszerből. Kaptam szépen a kedvenc doktornőmtől! Plasztikusan megmutatta nekem, hogy max. 2 hónap múlva hogyan fogom a jobb kezemmel kotorni a falat kínomban,mert addigra már csont- és májáttétem is lesz és a bal kezemet sem tudom majd felemelni, mert elefántózisom is lesz többek között. Nos, úgy gondoltam, majd később, de egyszer még elmegyek hozzá...tehát már 3 hónapja nem kellene élnem. Köszönöm, jól vagyok, bár a fejeben még nincs teljesen rend, de igyekszem.Molnár főorvos úr és Baranyai úr maximálisan mellettem állnak, megfelelő dolgokat kapok tőlük, bízok bennük. Erősebb vagyok, mint 10 éve, dolgozok folyamatosan és egyáltalán nem érzem úgy, hogy beteg lennék, úgy gondolom, csak rosszkor voltam rossz helyen. Azóta kétszer voltam ultrahang kontrollon, ahol is először a doktornő tiltakozott, hogy ő bármikor is mondta volna, hogy áttétes rákom van..első alkalommal ugyan nem sokkal, de 15x17 mm-ről 10x12x15 mm-re csökkent a "bogyóm" (2 hónap alatt), majd 8x10x14 mm-re nem egészen újabb 2 hónap alatt és elkezdett fellazulni a szerkezete. Egyelőre még táppénzen vagyok, hiszen papíron rákos vagyok, bár lehet, elveszik majd, hiszen nem veszek részt a kezelésekben (C-vitamin intravénásat vállalnék, de az ugye nem jár, csak, ha megveszem). Talán elmegyek külföldre dolgozni és akkor ez a "probléma" is megoldódik.
    Elnézést kérek, hogy egy kisregény kerekedett ki a történetemből, mindezt csak azért írtam le, mert remélem, ezt a cikket minél többen olvassák és szeretnék erőt önteni a sorstársakba, hogy van megoldás! A rák gyógyítható, magunknak szerezzük és nekünk is kell kijönni belőle. Hála Isten vannak már segítők és aki keres, meg is találja, akiben megbízik, mert az már maga fél gyógyulás. Csak nem feladni!!!
    Köszönöm a türelmeteket!


    Zsuzsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsuzsa!

      Fantasztikus NŐ vagy, igazán büszke lehetsz magadra.

      Nagyon köszönöm a részletes hozzászólásodat, amennyiben hozzájárulsz, külön bejegyzésként is kiemelném, így többen látják, s így több hölgynek adunk reményt, hogy testi-lelki ÉPségben éljenek.

      Örömmel vesszük, ha történetedet megosztod a a november 12-i MELLébeszélések nélkül rendezvényünkön!

      Öleléssel:
      Helga

      Törlés
  9. Az Új Medicinában a gyógyulás kulcsa a konfliktus feloldása, de azt nem mondja meg, hogyan tegyük. Én 2003-ban prosztata daganatom "adta a kezembe" Brandon Bays: Belső utazás könyvét. Akkor még nem ismertem az Új Medicinát, de a kétnapos tanfolyamon elsajátítottam a módszert és ez megváltoztatta az életemet. Első utazásom után két héttel a daganat súlyosságát mutató PSA (Prosztata Specifikus Antigén) 12-ről 9-re esett vissza. Az "utazás" abban is segített, hogy nem féltem, és így nem alakult ki tüdő "áttét". A GNM (German Neue Medicine) szerint nincs áttét, csak újabb lelki konflikutusok. A tüdő esetében az alap daganat miatt kialakuló halálfélelem váltja ki a másodlagos daganatot.

    A lényeg, hogy jól vagyok és a Rákbetegek Országos Szövetsége aktivistájaként újonan diagnosztizált betegekkel rendszeresen találkozom. Az első ijedség után lévő sorstársaimnak a legtöbb, amit adhatok nekik, hogy kilenc év után itt vagyok és rendszeresen társastáncolok.

    Akiket érdekelnek a módszer részletei: www.belso-utazas.hu és Brandon Bays: Belső utazás c. könyve (Agykontroll Kiadó)

    Vallom, hogy sajátmagunk tudjuk megyógyítani magunkat, de nem mindegy, milyen segítséget veszünk igénybe.

    Hatásos konfliktusoldást mindenkinek!

    VálaszTörlés
  10. Czotterné Ivády Zsuzsanna2012. október 31. 11:09

    Kedves Helga!

    Igazán köszönöm a szavaidat!

    Persze, nyugodtan használd, azért írtam, örülnék, ha ezzel esetleg segíthetnék embereken! Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem még félelem, de ilyenkor azt mondom magamnak, amit a kanári a macska szájában: csak nem megijedni! :-)

    Nincs bennem semmi különleges, "csak" élni akarok, van még egy millió elintézetlen dolgom és hát sohasem hagytam magam megijeszteni.

    Elvileg megoldható, hogy ott legyek a rendezvényen, írd meg kérlek, hol lesz, stb, mert nem tudok róla semmit.

    Szeretettel üdvözöllek és nagyon fontos munkádhoz sok-sok erőt, egészséget és derűt kívánok!

    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  11. Időpont: 2012. november 12. 18 órától
    Helyszín: Sanoma Média Budapest székháza, 1037, Montevideo utca 9.


    AZ EGÉSZSÉG KISZÁMÍTHATÓ - A MELLRÁK
    avagy FELFOGHATATLAN BAJ A FÉSZEKBEN

    Szeretnéd megismerni testünk matematikailag kiszámítható öngyógyuló rendszerét és a mellrákot kiváltó lelki okokat a Biologika Új Medicina és annak továbbfejlesztése, a Recall Healing tükrében? Érdeklődőket korlátozott számban tudunk fogadni: http://ujmedicina.hu/icalrepeat.detail/2012/11/12/1416/

    18.00-19.00 Vajai M. Vadvirág és Kaszás Helga alapismeretek
    19.00-20.00 Vajai M. Vadvirág és Kaszás Helga mellrákról
    20.00-20.30 Barnai Roberto a nyomtatott Biologika Szerv Atlaszról

    VálaszTörlés
  12. Kedves Zsuzsa!
    Nagyon örülök a történetének,s annak,hogy annyira fordulatokban gazdagon,látványosan írta le!Én orvosként Molnár doktorhoz hasonlóan a valós,gyógyulást segítő módszerekkel támogatom a hozzám fordulókat,s próbálom eloszlatni a félelmüket.Sajnos nem mindenki ennyire nyitott,mint ön,de sokaknak fontosak azok a példák,melyeket a gyógyult társaik írnak le!
    Gratulálok,jó utat választott,ne hagyja eltéríteni magát erről azok által,akik nem tanulták ezeket a módszereket.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Női dolgok