Gyorsítósáv - Új Medicina


Évek óta egyik kedvenc lapom a Marie Claire

Tudom, tudom, most páran húzzátok a szátokat, hogy sznob lap, és megfizethetetlen ruhák vannak benne. 

Itt van Schiffer Miklósnak igaza, amikor is azt mondta, hogy a sznobizmus és a márkacuccok megléte igenis jó, mert ízlést formál.
Ugyanis rengeteg inspirációt és ötletet lehet meríteni, így egy szerény költségvetésből is stílusosak lehessünk. HM-ből is fel lehet jól öltözni, úgy, hogy a pénztárca sem megy tropára. Erről mindig az Ördög Pradat visel jelenete jut eszembe, amikor a Anne Hathaway kineveti főnökasszonyát, hogy miért nem mindegy a kék árnyalata. Ekkor megtudjuk, hogy a designer daraboknak minimum 5-6 utóélete van, míg eljut egy mindenki számára elérhető FF szintig.
A Marie Claire nagy előnye, hogy (egyre jobban) belenyúl aktuális témákba. Legyen szó a Pussy Riot-ról, vagy a külhonban szerencsét próbáló fiatalokról, vagy az Y generáció jelenségeiről.
 Az októberi szám első oldalain a rózsaszín szalag, azaz a mellrák elleni, megelőzési cikk vagy inkább a szűrésekre felhívó cikk áll. Gyönyörű képeken gyönyörű nők és lányaik.
A következő oldalon a rákról írnak, szép kép a rákos sejtről.
 Új medicinás / Total Biology-s szemmel olvasva teljesen más az összkép.
Nemhiába találom a rákos sejt képét gyönyörűnek és nem félelmetesnek, vagy alantasnak. Ugyanis az a sejt is a mi sejtünk és értünk van!
 No de mi is az Új Medicina?
Dr. Geerd Ryke Hamer nevéhez fűződik az elnevezés, a hatalmas felfedézés, melyet hazánkba Barnai Roberto honosított meg és hálisten töretlenül terjeszt maroknyi, ám annál lelkesebb és elkötelezett csapatával.
A Total Biology elnevezés már Marseilles-i dr.  Sabbah nevéhez fűződik, aki  tovább építette dr. Hamer-féle Új Medicinát. A Recall Healing elnevezés már dr. Sabbah tanítványa,  a Quebec-i Gilbert Renauld nevéhez fűzödik, akik immáron 30+ éve alkalmazza a Hamer doktor felfedezéseit, dr. Sabbah felismeréseit  praxisában, ezzel is a folyamatos fejlődést, mások és önmagunk megértését segítve.
Az Új Medicina lényege, hogy minden biológiai elváltozásnak (régi nevén betegségnek) értelme van. Ugyanis egészséges embernél akkor alakulnak ki a betegségek, ha az illető egy konfliktust (érintett benne, a helyzet kilátástalan, nem tudja mit kezdjen vele, nincsen megoldás rá és érzelmileg elszigetelten éli meg, s tartósan rajta görcsöl) szenved el. A legszebb az egészben, hogy ez a konfliktus az agy bizonyos területeire csapódik be, s ez a becsapódás CT-vel lefényképezhető. Hamer doktor azt is megfigyelte, hogy egy adott konfliktus, aggódás csak az adott egy adott helyére tud becsapódni. Az itt található agyi relé viszont az infót továbbítja a hozzá tartozó szervhez, amely felkészül a túlélésre mégpedig egy elváltozás által.
 Az agyi becsapódás ezek után elindítja az adott agyi reléhez tartozó szerven a túlélési különprogramot, amely a legtöbb esetben észrevétlen. Ez lehet sejtszaporulat (több sejt, több oxigén, több erő, nagyobb teljesítmény), vagy fekélyesedés, sorvadás (nagyobb átmérő, jobb keringés, nagyobb áteresztés). Amikor megoldódott a konfliktusunk, akkor megindul az agyi terület regenerálódása (ödéma), valamint a hozzá tartozó szerven is a helyreállítás (daganat elbontása gombákkal, gombabaktériumokkal) vagy a sorvadás, fekély helyreállítása baktériumokkal és vírusokkal (magas láz). Tehát a gombák, bacik, vírusok nem ellenségeink, hanem hasznos szimbiótáink, akik addig vannak testünkben, amíg valóban szükség van rájuk.
De miért is van ez az agyi becsapódás, majd szervi különprogram?
Erre az agy működése adja meg a választ.
A pszichét érő sokk (konfliktus) gyakorlatilag a tudatos agy jelenős kapacitását köti le. Gondoljunk bele, ha az agyi erőforrások 90%-a a konfliktuson dolgozik, akkor csak 10% marad a test, a szervek működtetésére és a környezet vizsgálatára. Ilyen állapotban az egyed bármikor meghalhat: elütheti egy villamos, megtámadhatja egy ragadozó.
Ezért az agy gyakorlatilag egy éjszaka alatt képes a konfliktust letölteni a testbe, az adott szervbe, így másnap már megint van erőforrása a fizikális túléléshez. Nagyon erős konfliktusoknál az is előfordul, hogy az agy azonnal letölt a szervbe.
 Nagyon érdekes és fontos, hogy az agyunk többtucat reléje úgy van beprogamozva, hogy csak egy adott (a hozzá tartozó) szerven indíthat el túlélési programot, ez ad választ arra a kérdésre, hogy a új medicina miért nem ismeri el az áttét fogalmát. Ugyanis egy “áttét” egy újabb konfliktust jelent. pl. egy férfival közlik, hogy májrákja van, s 3 hónap múlva meghal. A férfinél ez a halálfélelem elindítja a tüdő különprogramot: sejtszaporulat, amit majd később tüdőrákként, áttétként fognak nála diagnosztizálni.
 S mi a betegség értelme?
Az  ÖNISMERET és TUDATOSSÁG. Megismeri, hogy melyek azok a helyzetek, vagy gondolatok, amelyeket túlságosan valósnak érzékelünk, s emiatt komolyan veszünk (Buddha felnevet), s melyek elindítják az elváltozásokat.
Másik nagy felismerés, hogy az agyunk és a testünk egyszerűen úgy tökéletes, ahogyan van. Arra van felépítve, hogy bármi áron túléljünk.
Hát nem csodálatos?




Szeretettel várunk október 21-én vasárnap délután 5-kor kezdődő Biologika előadásunkra a Millenárison!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok