XXI. század, Magyarisztán

Vállalom, megint politikailag inkorrekt leszek.
 
Döbbenten olvastam a családon belüli erőszakról illetve az elleni kezdeményezésre adott kormánypárti reakciókat, s kinyílt a bicska a zsebemben.
 
A honatyák szerint kihal a  nemzet, ha a nők emancipálódnak.
Érdekes, Frankhonban a (nem bevándorló) franciák között is legnagyobb a fertilitási ráta. Alap  a kettő, de inkább 3 gyerek. Igaz, ezt támogatja a bölcsi-ovi rendszer és a családi adópolitika.
Pedig a francia nő nemcsak csinos, de öntudatos is, gondoljunk csak  Marie-Claire Mendes France-ra, kinek nevét ma magazin viseli.
 
Itt az ideje, hogy a nők visszamenjenek a tűzhely mellé, és végre  újra két lábon járó petesejtek legyenek.
 
A nők tehetnek arról, hogy megverik őket.  Igen, természetesen kedves honatyák. Csakis a  nő, aki már puszta létével kihívja maga ellen a sorsot, vagy mert bármely okból dönt teste árulása mellett, s a vevő feljogosítva érzi magát egy kis tettlegességre. Ki van fizetve, benne van az árban.
 
 
Modern gyereknevelés?
Iskolákat vissza a papoknak,  vissza a pálcát, kukoricán térdeplést, hogy a cölibátus mellékhatásáról már ne is beszéljek.
Legyen minél több önértékelés letörést elszenvedő gyerek!  
Hadd legyünk  a fürtös fehér birkák országa!
 
 
 
 
Útleveled érvényességét mikor csekkoltad?
 
 
 

Megjegyzések

  1. Szentséges...

    Megfordult-e már a hímsoviniszta honatyák fejében, hogy ha nem taposnák ki a dolgozó nép belét, ha nem fojtanák meg a vállalkozókat, ha látná a nép a fényt az alagút végén, sokkal nagyobb mersszel vágna bele az ifjúság a családalapításba?

    Persze, tudhatnak valamit, szó ami szó, elvégre a hipofízis-előlebeny különprogramja, a "nem tudom a családomat ellátni, ki vagyok számolva" a legjobb biológiai fogamzásgátlás. Nem kell ehhez más, csak egy-két jól irányzott beszólás Matolcsy részéről holmi negyvenhétezerről...

    Van érvényes útlevelem!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok