Szeretet koldusai - Men's brain

És a pasik? 
A korábbiakban érintettem őket is,  mégis álljon itt egy rövid tipológia. Mert a szomszéd nője mindig zöldebb.

A született szoknyapecér
Egy nő sincs biztonságban, mindenkivel kikezd. 
Igazi bonviván, udvarol,  közben van benne valami titokzatosság, vonzó finomság, amitől minden nő a keblére ölelné, s ott is tartaná napestig.
The chase is better than the catch -  a vadászat izgalmáért vadászik.
Oka: sorozatos nemi/birtokzóna veszteséget elszenvedett férfinál  időre bekapcsol a robotpilóta, s hogy kiheverje az elutasítottságát, legyen végre sikerélmény, s megoldódjon a fajfenntartás  Casanova-mániás konstellált lesz. 

Az úriember
Nemcsak a lőcsei fehérasszonyok álma. 
Az igazi gavallér, figyelmes, nagyvonalú, igazi (beszélgető)társ. Nincs nyomulás, a nő biztonságban érzi magát, s ha nemet mond, abból sincsen baj. Mindez mögött a férfi jól kidolgozott “Hogyan kerülhetek a kedves szoknyája alá?” stratégiája áll: 
  1. Belépek a privátszférájába, és hozzászoktatom magamhoz (bármely témát feldobva). 
  2. Elmondom neki a privát dolgaimat, hogy bizalmat vagy bármilyen érzést keltsek benne (a lényeg, hogy rajtam gondolkozzon). 
  3. Kikérem a véleményét, hogy fontosnak érezze magát a környezetemben.  
  4. Teret adok neki, hogy hálás legyen. 
  5. Mikor már eléggé körbefontam, enyhén közeledek. Pár pici megjegyzés vagy odasimulás (nézzük meg együtt közelebbről ezt a táblázatot; közel állunk a liftben). Figyelem a reakcióit. 
  6. Ha nincs különösebb apelláta - mert nőből van és szereti ha ajnározzak a férfiak -, meglépek egy bátrabb lépést. Úgy, hogy az mindenki felé levédhető legyen - "úgy alakult a biznisz miatt, hogy pont együtt kellett töltenünk a hétvégét; na és.." 
  7. A hétvége során iszunk és nagyon jó fej vagyok. Lehet, hogy nem teszem meg a konkrét "ajánlatot"...majd csak,  amikor teljesen "bejáratott" a szitu.
  8. Lehet, hogy nem is teszek ajanlatot, mert lepattint, de ott vagyok biztos pontként, hogy ha bármi "dől" nála, kisírhassa magát a vállamon .... és már bent is vagyok. 

Alamuszi macska
Vagy inkább infantilis?
Sunyi pillantások a dekoltázsra vagy a combokat felvillantó miniszoknya felé, s fülig pirulás ha ezt a nő észreveszi.  Ügyetlen udvarlás, zavaros megnyilatkozások, majd hirtelen ötlettől vezérelve farokvillantás, s   csodálkozás, ha nem esnek a javaslattól (látványtól) hanyatt. Emiatt aztán szürke szamár effektus - maximum az Esőisten siratja.

Rövid a póráz, de hódítani akarok
Évtizedes (korainak mondott) házasság, csak  még jobb lenne a legényélet. Nagyon szeretne már végre becsajozni, de valahogy az istennek sem jön össze. Ott van minden társkereső portálon   (álnéven), ezerrel csetelget,  de betegesen fél, nehogy felismerjék, nehogy valaki is meglássa. Nagy nehezen  ha össze is jön egy randi, az az állandó paráról szól, nehogy a feleség, anyós, após, sógor megtudja, mert akkor világvége.  Marad a dzsezminezés, feltéve, ha van dugipénze. 

A Tökéletes
Tökéletes  férj. Tökéletes apa. Tökéletes szerető.
Sosem bukik le.   



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok