Szexmisszió a Marsra

Sikeresen megnéztük az Anyát a Marsra című Disney-produkciót.

Elvileg gyerekeknek szánták, kis pedagógia célzattal, hogy pontosan mivel, azt szerintem a forgatókönyv írói sem tudták. Van benne egy kis szófogadatlan gyerek, egy  kis megfáradt,  áldozat anya,  egy kis állanódan távol  lévő apa.  Azaz a modern család. 

Ezzel szemben a Marson katonás rend van.

A Főellenőr Asszony rájött arra, hogy a gyereknevelés időigényes és fáradtságos munka, amiben a nők magukra maradtak. Ezzel szemben a borsónyi agyú szőrös  hímek csak csatangoltak, buliztak, élték életüket. A nők ezt megelégelték, s valahogyan kipaterolták a szemétdombra  a sok Haszontalan Herét, míg ők maguk létrehozták a tökéletesen szervezett társadalmat, amiben csak nők vannak. 

A földből krumplimód kikelő apróságokat egyből szelektálják: a kis szőrős fickókat szeméttelepre ledobják, majd őket a Haszontalan Herék dzsuvában, de szeretetben nevelik fel a szemétdombokon. 

A kis csupasz lányokat pótdadusok nevelik. A robotdadákat viszont “szigorú” földi anyák tudatával töltik fel. Ugyanis a Marslakók szerint az igazi anyák a katonás, szigorú anyukák, akik jól befogják rendetlenkedő csemetéiket. 
Minden jó ha jó a vége, a szőrős hippipasik összejönnek a katonás lányokkal, s  a végén nagy lelkesen együtt pelenkázzák az apróságokat.

Lehet, hogy csak nekem volt de ja vu-m? Gyermekkorom kedvenc filmje volt a lengyel szoci-scifi, mely egy sajátos utópia.  Világégés, kontraszelekció, csak nők maradnak, akik létrehozzák a tökéletes világot. Ebbe csöppen bele a két,  időkapszulában felejtett hibernált hímpéldány, akik a végén gondoskodnak az ivararány helyreállításáról.

A két film egybemosódott a tudatomban, s arra jutottam, hogy nem is olyan nagy hülyeség a kommunában élés.
Több nő és több pasi összeáll. Szépen kipróbálták egymást, aki nem passzolt, azt kipaterolták, s mindenki azzal maradt, akivel legjobban összeillik (az adott életszakaszban). Aztán az is lehet, hogy egy embernek több párja is van.  Lényeg, hogy a felállással mindenki elgedett legyen. A gyerekeknek mindig van játszópajtása, s  mindig van felnőtt, akit éppen nyúzhatak. A nőknek végre van idejük magukra,  eljárhatnak konditerembe, fodrászhoz, ide-oda, s jól kibeszélhetik  a pasikjaikat ...











Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok