Gyász


“A felnőttek felejtenek,  a gyerekek soha.”
Terápia c. sorozat

Ma reggel kaptam a szomorú hírt, hogy egy kedves kolléganő elhunyt.
Még most is  a hír hatása alatt vagyok. Mintha csak tegnap találkoztam volna először a mosolygós szemű, szakmailag penge lánnyal. Pedig vagy 10 éve volt az a tavaszi rendezvény.

Ha nagyon spirituális lennék mondhatnám, hogy távozásának oka volt, ideje volt és tudta, hogy mire szegődik itt a Földön. 

Nem tudom és  nem is akarom ezt mondani. 

Lányom itt szuszog mellettem, s el nem tudná képzelni, hogy este ne anya mellett aludjon el. Miként azt sem tudná megérteni, hogy anya elment örökre, hogy elhagyta őt. 
Vajon az a kicsi lélek, hogyan érezhet, mit gondolhat, amikor apukája vagy nagyszülei arról beszélnek, hogy anya már az égből vigyáz őrá? 

A szülők fájdalmát igazán csak az értheti, aki már veszítette el gyermekét. 

Olvastam a hírt, s egyre inkább megerősödött bennem az a tudat, hogy az Új Medicina természettörvényeit minél több emberrel  szeretném megismertetni. 

Minél többen ismerjék fel, hogy testünk az anyatermészet csodálatos teremtménye, mely az állandó életre, a minden körülmény közötti túlélésre és leginkább a boldogságra, az örömre van teremtve. 

Értsük, meg, hogy az elváltozások lelki-mentális háttere pontosan meghatározható, miként az elváltozás (betegség) pontos időbeni lefutása is kiszámítható. 

Dr. Hamer zsenialitása abban is rejlik, hogy pontosan leírta az elváltozásból való kiutat, ami pedig nem más, mint szervezetünk természetes öngyógyító képessége, mely bizony fájdalmakkal, vérzésekkel és egyéb rosszullétekkel is jár. A tünetek ijesztőek lehetnek, de az Új Medicina ismeretében van egy a nagy előnyünk. Ez pedig a tudatosság, annak tudása, hogy éppen most mi történik bennem, velem.  
Az akadémikus orvoslás mai álláspontja  egyelőre csak  műtétet, kemót vagy sugarazást látja megoldásként. 

A döntés  mindenkor a mi kezünkben van, hogy mit teszünk testünkkel, de leginkább lelkünkkel. Senki más nem mondhatja meg helyettünk, hogy kire hallgassunk, mit tegyünk, mit lépjünk. Úgyis azt tesszük, amiben legnagyobb a bizalmunk.

Ezért is született meg az az egyedülálló összefogás, mely november 12-én lesz MELLébeszélések nélkül a mellrákról címen. 
Az előadók, a meghonosító - és egyben a Szerv Atlasz szerzője -, orvosok és érintett hölgyek közös rendezvénye, hogy megismerhesd a mellrák bio-logikus, új medicinás hátterét.
Mi nem sétálunk milliós marketingkeretből, mi nem a szűrővizsgálatok fontosságáról publikálunk, hanem kezedbe adjuk a  megértés  kulcsát. 

Szeretettel várunk, add tovább a hírt barátaidnak, ismerőseidnek!



Megjegyzések

  1. Ezt választotta vagy sem, tudta-e, hogy ide szegődik vagy sem... sokkal könnyebb megbékélni vele, ha tudott az új medicináról, és úgy hozta ezt a döntést, mint ha nem tudott, és esélye sem volt rá, hogy megértse, mi miért történt vele.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok