Para, para ..... 1.

... Faszpara

Az ötlet egy facebook hozzászólásból született, melyre csak egy hosszabb riposzt keretében tudtam volna válaszolni. Így maradt a jó öreg blog, mely kellő teret enged agymenéseimnek.

Faszpara - ez a kifejezés egy Élő Önvizsgálatokkal foglalkozó Faciltátor Barátomtól származik, s leírja tökéletesen azt a csomagot, azt a puttonyt, amit férfiak és nők egyaránt cipelnek.

Mivel e nemes testrész a férfiak része, így velük kezdem.

Pénisz, Jancsi, Hancúrléc, Kukac, Farok, Fasz - minden nyavalya forrása, merthogy
  • kicsi (pornófilmek szerszámaihoz képest, a legtöbb pénisz annak tűnik) - csajok elfutnak
  • nagy  - csajok elfutnak
  • vékony
  • vastag
  • nem szép
  • aszongyák szép
  • nem áll fel
  • feláll, de nem elég kemény
  • lekókad, pont amikor legnagyobb szükség lenne rá (értsd a csaj orgazmusa előtt)
  • az erekció szöge nem megfelelő
  • túl hamar elmegyek
  • nem tudok elmenni
  • nem azt csinálja, amit ÉN akarok - azaz nem akkor és arra áll fel, önálló életet él, s nem úgy tesz, ahogy azt én elképzeltem

Aztán, ha van nő a láthatáron
  • nem merek kezdeményezni
  • merek, de fogalmam sincs mit csináljak
  • jó, amit csinálok? - Uraim, ha a nő az első és második, sőt  a harmadik együttlét után is még ágyba akar menni veletek, akkor valószínűleg JÓK vagytok. Az első együttlét arra jó, hogy megtudjuk, hogy mitek van, s az mennyire illik a mi sémánkba. Mert igen: ahogy a pénisz különféle formájú, méretű, úgy a vagina is.  Egy kis vaginájű hölgy valóban el fog szaladni egy nagy pénisztől, mert egyszerűen fáj.Míg egy nagyobb hölgy az átlag péniszből nem fog érezni semmit. 
Ezért nem értek egyet azzal az általános vigasztaló szexuálpszichológos által elcsépelt mondattal, hogy nem számít a méret, és kis pénisszel is ki lehet elégíteni minden nőt. 

    Legyünk őszinték: nem. 

    Vannak különbségek az idegvégződésekben, az idegpályák bejáratásában és a nő személyes tapasztalataiban. Vannak nők, akik a klitorális, míg mások a vaginális orgazmusra képesek, vagy szerencsés esetben mindkettőre.   És még nem beszéltem arról a nagyon ősi, biologikus tényről, hogy: a méhnyakkal érintkező pénisz azt az üzenetet adja a nő agyának, hogy  biztonságban van. Ha érzem ott az Alfámat, akkor van hova tartoznom, van ki gondoskodik rólam, ergó az ivadékaink is biztonságban lesznek. Ha a férfi elhagy, s ez az érzet megszakad, akkor gyakori a méhnyakrák megjelenése.  
… Summa sumarum: ha a fiziológia rendben van, akkor lesz több hancúr is.

A testi parákon túl, nagyobb puttony a lelki, érzelmi töltet, amivel modern korunk férfiainak szembe kell néznie. Már nem arról szól a csajozás, hogy bunkóval leütöm, majd a hajánál fogva hazarángatom a nőstényt.
Ráadásul a környezet, a világ értékrendje és a valóság turbulenciája erőt meghaladó elvárásokat támaszt.
Akkor vagy sikeres, akkor vagy valaki, ha van jó állásod,  jó ingatlanod, autód, megtakarításod, trendi cuccaid vannak, menő helyekre jársz. Csajozáshoz pénz kell…
Aztán  40 évesen már ott a család, gyerek, békés polgári élet idealizált képe - lista kipipálva. És akkor? Utána mi jön? Öregecske feleség és huszonéves párás szemű lánykák?
Hogyan fér ez bele egy emberi életbe? Mikor? És hogyan? Idő? tervezni kell: a, b, c .... zs-terv

S mi van, ha a valóság viszont nem ezt dobja?
Ha nem jön az állás, hanem éppen megy?
Ha second hand partnerre találsz?
És az örök: mindegyik csaj hiszterika  és kurva… Márpedig, ha így gondolsz azokra, akiktől pont kedvességet, szeretet, tiszteletet szeretnél kapni ... akkor az bizony nehezen fog összejönni egy épkézláb kapcsolat.

S mi van, ha kifogod életed nőjét?
Aki pont olyan, mint amilyenre mindig is vágytál? 
Körbehordod, mint a véres kardot, király vagy a barátaid között. Igazi alfa-hím.
Eddig még szép, de jönnek a fránya gondolatok:
Vajon elég vagy-e neki?
Vajon meg tudod tartani?
Mi lesz, ha ő elhagy? Amikor kiderül, hogy nem tudsz egy ilyen nőt megtartani, nem vagy neki elég jó, s van jobb nálad? Vagy még te menekülsz, mielőtt ez bekövetkezne?
Ki leszel a barátaid előtt, ha egy helyzetben kiderül, hogy a nő viseli  a nadrágot? Ki leszel te, hogy egy nőhöz alkalmazkodsz? Mit fognak  a cimborák  gondolni? Hogyan őrzöd meg a haveri körben kivívott pozíciódat?

Ki vagy Te ezekkel a gondolatokkal?

És ki lennél nélkülük?



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok