Márciusi üzenet

Márciusban szabadságot hozom el néktek. A szabadságot, amely mindig a lélekben lakik, az elmében él és ezért és  innen kezdve minden más csak külsőség. Sosem kívülről leszel szabad, a szabadság mindig belülről jön. Abból, hogy hogyan tudod  kiterjeszteni a valós vagy vélt szárnyaidat, hogyan tudod ezeket megedzeni, szolgálatodra bírni és hogyan tudod vele meghódítani a határtalan lehetőségeket.  
Nézz úgy a szabadságra, mint a határtalanságra, mint az ismeretlen területek birtokba vételének lehetőségére is.  A hódítás, a megismerés, a tudományok, a hatalmas felfedezések! Az az éra, amikor az emberiség folyamatosan és egyre jobban kiterjesztette világát és ezeken keresztül megismerte önmagát. Newton, Einstein, Magellan, Cook kapitány, mindenki,  aki valaha szárnyra kapott  és körbeszelte a Földet,  bejárta a  legmagasabb hegycsúcsokat vagy a kopár  sivatagokat. A korszellem, ami elindulásra, utazásra sarkallta az ismeretlen vonzásában lévő őseiteket, mint Körösi Csomát. Ők azok, akik behoztak világotokba olyan szellemiséget, tudományokat, amely gazdagította népeteket és előrevitt a földi élet folyásában.  Igen, ennek sajnos volt azonban egy nagy visszakozása is. Elnyomás, kapzsiság… megkapni.  Minél jobban, gyorsabban,  egyre több mindent megtudni a világ folyásáról … és ezzel egyidőben,  egyre jobban kezdték el tisztelni azt a valamit, amit tudománynak, józan észnek, rációnak neveztetek el, s aminek az lett a következménye, hogy eltávolodtatok …  tőlünk. 
Most másfajta jellegű utazásra foglak Benneteket, az Emberiséget  vinni.  Egyszer már vittelek benneteket, s az az utazás a rációt hozta el. Most  eljött az ideje, hogy megjelenjék a szabadság, s megjelenjék az a valami, amit ti spiritualitásnak hívtok. Spiritualitás, ami itt a lelked megtalálása, a felszabadulás, a belső megvilágosodás.  A belső megvilágosodás, önnön létező valótoknak a felismerése. Annak a valónak a felismerése, amely arról szól: kik vagytok ki. Kik vagytok Ti és miért jöttetek e Földre? Miért vagytok itt e Földön? Mi a legősibb és legfontosabb célotok?  Miért kellett megszületnetek? 
Vajon tudjátok- e erre a választ?  Nem. Ezt keresitek.  Apróságokban keresitek az életetek értelmét …. ezt vagy azt  állást/Férfit/Nőt válasszam, hol fogok több  pénzt keresni, vajon egészséges leszek-e… Vajon hányszor kérdeztétek meg életetek során:  “Hogyan leszek boldogabb? Hogyan tudom megismerni jobban valós természetemet? Vajon, hogyan tudom felismerni azt, aki én vagyok?”  
A március legfontosabb célja ez, hogy felismerd azt, aki valójában vagy.  Kinek születtél és milyen  tudattal,  milyen cél- és küldetéstudattal lettél erre a világra beállítva.  Március így a befelé fordulás hónapja is lesz. Külső világ illékony álmaiba vetett hitetekből ébredni kényszerültök. Most jön el az ideje annak, hogy a fenti kérdésekkel magatokba nézzetek és végre a szeretteitekre is figyeljetek. Itt a kézzelfogható ideje a február üzenetének: valósítsátok a kapcsolódást magatokkal és a többiekkel. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Dubajoztam

Új Medicina - Felfoghatatlan baj a fészekben

Új Medicina - Női dolgok